playrescue

Odsherred Zoo Rescue rejser til Bruxell d. 13. og 14. november, Fondens samarbejds partner AAp I Holland og sammenslutningen af rescuecentre i Europa: EARS Afholder krisemøde i Bruxell BREAKING POINT – SOLVING THE EUROPEAN WILDLIFE RESCUE CRISIS.


Overalt i Europa sidder der eksotiske Dyr i nød, mange af dyrene er syge idet de har været brugt i forsøg. Hvad skal der ske med dem ????andre af dyrene er hjemløse idet de har levet under kummerlige forhold og er tvangs fjernet og der er ingen plan for dem. De eksotiske Cirkus dyr er nu forbudt i 16 Europæiske lande men der er heller ingen plan for dem, hvem skal huse dem ? hvem skal betale ? hvor skal de leve resten af deres liv. Fonden Odsherred Zoo Rescue har over 600 eksotiske dyr, hvor ca. 50 % af dem er rescue dyr, vi har i over 15 år, af de 22 år vi har eksisteret, taget os af også rescue dyrene og slidt os igennem livet i Parken. Hver eneste vinter -6 måneder- er vi uden indtægt og vi har råbt ud i æteren, at vi har brug for flere skuldre til at dele det økonomiske ansvar og vi gør alt for at gøre opmærksom på os selv og dyrene. Vi har store fonde herhjemme, der giver kæmpe beløb ud til store anlæg og smukke mursten igen og igen, måske man kunne donere bare en brøkdel til Danmarks eneste zoo og rescue center for eksotiske dyr i nød. Vi skal ikke bære dette ansvar alene i Danmark, vi behøver økonomisk hjælp nu, det er et fælles ansvar. Vi har officielt haft dyrestop i snart 2 år fordi der ikke er flere anlæg og dyrepasser nok og økonomi nok til at tage flere dyr ind. Vi tager kun enkelt dyr ind lige nu, der kan sættes sammen med eksisterende dyregrupper, men der er mange dyr i nød derude, der bare venter på et nyt hjem. Vi står igen over for en vinter, hvor vi skal kæmpe med økonomien de næste 5-6 måneder og er ude og banke på alle de døre vi overhoved kan banke på. Vi håber endnu engang, at vi kan komme i kontakt med ressourcestærke fonde, firmaer, enkelt personer, der kan se at dette er et fælles ansvar. Vi arbejder videre og fortsætte vores arbejde som vi brænder og tror på, fordi vi har enkelte store sponsorer der igen og igen har doneret og så er der vores gæster og venner af parken, der giver mange små beløb, det hjælper men det er ikke nok vi skal bredere ud flere skal hjælpe. Vores hovedindtægt kommer fra billetsalg, mad og salg af souvenier til gæster i parken, der kommer og besøger os i 6 måneder af året. Vi elsker kombinationen af zoo og rescue center, der giver os mulighed for, at fortælle om de truede dyr i naturen og rescue dyrene.
Når vi rejser til Bruxell d. 13 -14. november så er vi så heldige? at vi har fået sponsoreret flybilletterne af ?☀️Charlotte Banff fra Animalhealer Academy, uden dette sponsorat så havde vi ikke haft mulighed for at deltage, så tusinde tak??? til Charlotte for dette sponsorat
Har du lyst til at hjælpe os med at hjælpe eller kender du nogen du kan skubbe
til så kan du donerer på MobilePay 43 364

Kærlige zoohilsner joan??☀️?
Husk at del og like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *