Vi har brug for Din Støtte

Når du støtter Odsherred Zoo Rescue så går pengene ubeskåret til dyrene.

Vi er så heldige, at have Danmarks dygtigste dyrlæge på primater tilknyttet parken på frivillig basis mange dage om måneden og hotline 24-7. Vores faste dyrlæger og tilsynsførende dyrlæger er Odsherreds Dyrehospital, der tilbyder 6-8 dyrlæger med hver deres speciale. Et samarbejde, der hele tiden udvikler sig og som vi sætter stor pris på. Som supplement til den eksakte videnskab, benytter Odsherred Zoo Rescue sig af såkaldt ”alternativ” behandling og lader den gå hånd i hånd med dyrlægens behandling. Dog virker det ikke alternativt på os, men mere som en naturlig del af vores hverdag med forbyggende urter og dråber.

Vitaminer og mineraler, sund mad, aktivering og berigelse af anlæg eller klikkertræning sikrer, at dyrene i Odsherred Zoo Rescue, har en god livskvalitet.

Har vi et dyr med en ryg eller et ben, der er gået af led, ja så sender vi bud efter en kiropraktor og har vi et dyr med ondt i sjælen, så sender vi bud efter vores dyrehealer Charlotte, der healer og taler med dyrene og som også benytter sig af kraniosakralterapi. Har vi brækkede lemmer eller andre behandlingskrævende sygdomme, ja så sender vi bud efter vores dyrlæge
Donationer går til foder, berigelse, vitaminer, renovering og opførelse af nye anlæg, hegn mm. Odsherred Zoo Rescue er ikke et transitsted men et blivende hjem for de dyr vi tager ind så donationer går også til at skabe nye hjem for eksotiske dyr i nød. Husk du kan være en del af det.

  • Hvis du støtter med 50,00 kr. så er der til en ny foderskål,
  • Hvis du støtter med 100,00 kr så er det foder i 4 dage til en gibbonabe
  • Hvis du støtter med 500,00 så er der vitaminer til fuglene i 2 måneder
  • Hvis du støtter med 1.500,00 så kan der købes en rulle nyt hegn eller nye sko til hestene.
  • Hvis du støtter med 2.000,00 så kan der købes et nyt læs sand til surikaterne f.eks eller en tur hos dyrlægen og medicin
  • Hvis du støtter med 5.000,00 så betaler det hø og halm til de store dyr i 10 dage

Støt nu på Mobilepay: 43 364

Du har mulighed for at hjælpe. 

Når du adopterer et dyr i Odsherred Zoo Rescue, så støtter du parken og dyrene med et månedligt beløb. Din hjælp går ubeskåret til dyrene. Donationen går til foder, berigelse, vitaminer, renovering og opførelse af nye anlæg.

Odsherred Zoo Rescue er ikke et transitsted, men et blivende hjem for de dyr i nød vi hjælper. Det kan du være en del af.

 Se mere om ADOPTION på www.odsherredzooshop.dk